Брандиране с цветя е услуга за тези наши клиенти, които искат красотата на цветята и растенията да бъдат част от имиджа на тяхната компания. Изработването на логото на дадена компания от  растения или цветя е прекрасен запомнящ се акцент, в зеленото пространство около офис сгради, производствени бази и др. Брандирането с цветя може да се извърши и вертикално, като част от проект за зелена стена. Повече за вертикалното озеленяване можете да прочетете на:вертикално озеленяване

Флорекс ЕООД изготвя дизайнерски проекти, в които се съчетават модерните тенденции във фирменото брандиране и реклама, със зелената идея за живот по-близо до природата. Проектите могат да бъдат както за минималистични решения, така и за по-обемни пространствени изображения, според желанията и пространствените възможности с които разполага клиента.

Брандирането с цветя и пространствените цветни фигури по света се използват  като акценти в озеленяването на обществени пространства, поради високите естетически качества които носят и възможността да изразяват определена идея. Изпълнението им може да бъде както от многгодишни растения, чиито облик се променя през различните сезони, така и изцяло от сезонни цветя, които могат да се сменят всеки сезон и по този начин да се променя визията на пространството.

Брандирането с цветя и растения варира ценово според големината на изображението, което се изобразява и видовете растения заложени в проекта за неговото изпълнение.

BulgarianDutchEnglishFrenchGermanGreekItalianPolishRomanianRussianSerbianSpanishTurkishUkrainian