“ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ” АД  използва услугите на “Флорекс ЕООД” във връзка с реконструкция на зелени площи пред административната сграда на “ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ” АД, включващо доставка, аранжиране и засаждане на растителност и изграждане на поливна система пред фасадата на сградата.

“ЕНЕРГОРЕМОНТ ХОЛДИНГ” АД е изключително доволен от съвместната работа с фирма ФЛОРЕКС ЕООД и с удоволствие ще продължи да разчита на услугите на нейния екип и за бъдещи мероприятия.

инж. Теодор Осиковски, главен изпълнителен директор

“ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП 04 ЕООД”  сме работили с фирма Флорекс ЕООД във връзка с озеленителни дейности- доставка и засаждане на декоративна растителност, насипване и оформяне на зелени площи и за тервяване по метода хидропосев на обект метростанция 15 Младост.

Флорекс ЕООД е надежден партньор, с когото смятаме да работим и за в бъдеще”.

инж. Пламен Георгиев

Община Попово в качеството си на възложител на обществени поръчки с предмет: Първоначално залесяване на незамеделски земи в община Попово в землището на село Ковачевец и землището на село Медовина удостоверява, че фирма Флорекс ЕООД представи оферта, отговаряща на изискванията на възложителя и изпълнява дейностите по договорите качествено и в срок, при спазване на всички нормативни изисквания.

инж. Милена Божанова, Зам. Кмет на община Попово

BulgarianDutchEnglishFrenchGermanGreekItalianPolishRomanianRussianSerbianSpanishTurkishUkrainian