Едроразмерната дървесна растителност е най-доброто решение за нашите ВИП клиенти, както и за всички които искат техните зелени мечти да се сбъднат моментално, а градините им да имат веднага след засаждане перфектен вид. Едроразмерната дървесна растителност дава възможност Вашата градина да носи моментална наслада на вас и вашите близки.

Едроразмерната растителност е отгледана в разсадника на Флорекс ЕООД в село Лесичери. Тя отговаря на приетия стандарт на АПДРБ, одобрен от МЗХ. Растенията в нашия разсадник са школувани (неколкократно презасадени), което е от изключителна важност за тяхното прихващане на новото месторастене. Школуването на растенията дава възможност да се развие компактна  и мощна коренова система, която да не бъде силно засегната при последващо вадене.

Ваденето на едроразмерна растителност се извършва със специализираната за това техника(виж. нашата машина за вадене)по начин, гарантиращ изваждането на растенията в жизнен вид. Извадените големи дървета се опаковат според изискванията на вида, така че да не се нарани тяхната коренова маса, стебло и корона по време на транспорт. Транспортирането на едроразмерна растителност обикновено се извършва със специализиран камион с кран, защото едно растение тежи няколко стотици килограма.

За повече информация относно налични видове, количества и цени, моля свържете се с нас на тел: 00 359 888 415 013

Налични видове едроразмерна растителност 2019г.

  • Едроразмерна растителност списък налични видове
BulgarianDutchEnglishFrenchGermanGreekItalianPolishRomanianRussianSerbianSpanishTurkishUkrainian